2015-07-07
探朋友走到入黎屯門呢邊, 住響港島既我都真係好少入黎商場都差不多, 但最緊要同朋友傾計嘛 減輕壓力=]佢住呢頭, 食過灑家話唔錯, 就梗係聽佢地介紹 試下啦餐廳都好FULL下, 等左一陣位, 不過都好快 5分鐘左右啦燒鵝脾- 朋友仔愛好, 我食落都OK, 夠鵝味 又唔咸, 唔會太肥膩 我食左兩舊 朋友仔食哂 佢都真係好滿意隻鵝脾牛腩麵- 牛腩煮得岩岩好, 唔會韌同痴牙, 仲有些牛筋, 兩者既牛味都夠而且個麵無鹼水味 牛腩麵值得一讚 但要留意d麵冇點剪過 分起上黎比較麻煩流沙包- 一上黎真係好熱 真係辣親個嘴 要放一陣先食到, 佢唔會太甜, 流沙真係流沙 唔會太水咁湧出黎, 我最驚果d 好難控制. 呢個就岩哂 又好味 又易處理 唔會無哂儀態=]馬拉盞- 都唔會太甜 呢點好好~ 而且好軟熟 仲好香tim 呢個都好味豆漿- 飲左幾啖先記得影~都ok啦 唔會太甜again 唔會太甜係灑家既特色?好味道同健康做到平衡 十分好!
商場都差不多, 但最緊要同朋友傾計嘛 減輕壓力=]
佢住呢頭, 食過灑家話唔錯, 就梗係聽佢地介紹 試下啦
餐廳都好FULL下, 等左一陣位, 不過都好快 5分鐘左右啦 燒鵝脾- 朋友仔愛好, 我食落都OK, 夠鵝味 又唔咸, 唔會太肥膩
我食左兩舊 朋友仔食哂 佢都真係好滿意隻鵝脾 牛腩麵- 牛腩煮得岩岩好, 唔會韌同痴牙, 仲有些牛筋, 兩者既牛味都夠
而且個麵無鹼水味 牛腩麵值得一讚 但要留意d麵冇點剪過 分起上黎比較麻煩 流沙包- 一上黎真係好熱 真係辣親個嘴 要放一陣先食到, 佢唔會太甜, 流沙真係流沙 唔會太水咁湧出黎, 我最驚果d 好難控制. 呢個就岩哂 又好味 又易處理 唔會無哂儀態=]
馬拉盞- 都唔會太甜 呢點好好~ 而且好軟熟 仲好香tim 呢個都好味 豆漿- 飲左幾啖先記得影~都ok啦 唔會太甜again
唔會太甜係灑家既特色?好味道同健康做到平衡 十分好!