2019-08-09
短時間內再訪,都足以證明呢間餐廳有吸引之處🧲▪️咖喱芝士漢堡扒丼 + 炎之丼💲88 (午餐自選雙拼套餐)首先包前菜同埋味噌湯,今次既前菜係有微酸既醋醃青瓜,味噌湯就依舊有豆腐、昆布、蜆肉,呢次無上次咁鹹☺️一款熟食系列要左咖喱芝士漢堡扒,上檯既時候仲心諗點解會變左蘑菇😂原來係釀左芝士係漢堡扒入面,入口外層帶熱夠脆身,過左一排都仲有強勁既芝士拉絲效果,咖喱係偏辣嗰種幾惹味,醬汁份量亦都頗多唔會太乾😍一款迷你魚生丼要左之前一直想試既炎之丼,有火炙三文魚、火炙油甘魚、蟹膏豆腐🤔火炙味好香濃,火炙三文魚稍微薄身,魚油可以更為豐富,火炙油甘魚帶點咬口,蟹膏豆腐最為有驚喜同出色,入口即溶但係好濃郁邪惡既蟹膏味,飯底同樣係已經落左豉油🤤今次仲要送左張卷,係下次食呢個套餐時送小食,我都相信自己好快會再黎試埋佢其他既雙拼選擇🤣🔎 整體評分(7.5/10)
咖喱芝士漢堡扒丼 + 炎之丼 (午餐自選雙拼套餐)
咖喱芝士漢堡扒丼 + 炎之丼 (午餐自選雙拼套餐)
🔎 整體評分(7.5/10)