2017-06-14
這間秋櫻屋開業不久,已經很想要去嚐試,不過每次途經餐廳都發現非常多人。今次6:45左右就去到,幸好的是不用排隊,即時可入座,終於一嚐所願。這次同行只有我跟弟弟兩人,因為當時還未有太多人到來,侍應安排我地坐4人位,非常舒適。先講講現場環境,感覺非常適合一家人嚟食,好有親子餐廳感覺~空間感頗大,環境寬敞舒適,岩傾計聚餐。忌廉雜菇煙肉意粉配溫泉蛋 $76忌廉味香濃,配埋蛋汁整體味道唔錯~而且配料夠多,感覺都好豐富。唯一美中不足就係,食落係凍的,唔夠熱,如果可以再熱D,感覺應該更滋味!香炸雞翼脆香薯角 $42呢個我真係要比個讚~極力推介!!!!食落口,非常香口又脆,好明顯係即整即炸,熱辣辣好好味~份量都算多,有4/5隻雞翼~都真係食唔停口!夏威夷果仁醬班戟 $70對於喜歡食甜品的我,嚟到當然要試呢度大熱的班戟!呢度有好多款班戟可供選擇,咸甜都有,岩曬唔同人的口味~見到呢個「夏威夷果仁醬班戟」,睇落好似好多醬,好漏咁...但食落係少少甜味,加上粒粒果仁,口感好豐富,而且班戟少少厚身,食完感覺仲想再食!!!!整體嚟講,呢度係幾適合一家大細食~因為仲有兒童餐叫,而且有玩具送返比小朋友!家長帶
先講講現場環境,感覺非常適合一家人嚟食,好有親子餐廳感覺~
空間感頗大,環境寬敞舒適,岩傾計聚餐。
忌廉雜菇煙肉意粉配溫泉蛋 $76
香炸雞翼脆香薯角 $42
呢個我真係要比個讚~極力推介!!!!
食落口,非常香口又脆,好明顯係即整即炸,熱辣辣好好味~
份量都算多,有4/5隻雞翼~都真係食唔停口!
夏威夷果仁醬班戟 $70
對於喜歡食甜品的我,嚟到當然要試呢度大熱的班戟!
呢度有好多款班戟可供選擇,咸甜都有,岩曬唔同人的口味~
見到呢個「夏威夷果仁醬班戟」,睇落好似好多醬,好漏咁...
整體嚟講,呢度係幾適合一家大細食~
因為仲有兒童餐叫,而且有玩具送返比小朋友!家長帶小朋友嚟的話絕對唔使擔心~
整體感覺食物唔錯,唯一覺得係飲品方面較少選擇,如果可以有更多會較好!!!!