2018-04-03
Lady M📍機場離境大樓 Lady M相信大部份嘅女仔,都受唔住lady M嘅吸引力,成日都好想食佢嘅千層蛋糕,因為真係有外表又有內涵,雖然已經開咗幾間分店,但係有啲時間,依然係人龍不絕,想食一件千層蛋糕也不是易事。從社交媒體得知喺機場開咗分店,剛巧要離港公幹,上機前一顆心依然牽掛着千層蛋糕,得意到你境大堂前來朝聖一下。裝修跟一般lady m各完全一樣,多款的蛋糕整齊的排列在蛋糕,不同的就是人龍欠奉,令人可以細心地欣賞他們的味,才慢慢的去決定選擇那一款上飛機品嚐。由於剛吃完早餐,實在容不下一件蛋糕,立即詢問店員,可以擺放多久。店員好細心放了乾冰乾冰在蛋糕盒的兩旁, 我可以放心地把它帶到飛機上,慢慢品嘗❤️。−☆−☆−☆−☆−☆−☆.原味千層蛋糕 $68海鹽焦糖千層蛋糕$75.☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡。。20層都層次分明。Cream幼滑。每一塊都厚薄均勻。海鹽焦糖千層蛋糕嘅朱古力班戟中間👉🏻海鹽焦糖忌廉。一向都係海鹽焦糖粉絲🙈鍾意既鹹且甜嘅味道。惟面層厚厚嘅海鹽焦糖醬,有點過甜。。上機前,不用排隊也可以買到千層蛋糕,實在太幸福啦。
📍機場離境大樓 Lady M
−☆−☆−☆−☆−☆−☆
原味千層蛋糕 $68
海鹽焦糖千層蛋糕$75
☆彡☆彡☆彡☆彡☆彡
。20層都層次分明
。Cream幼滑
。每一塊都厚薄均勻
。海鹽焦糖千層蛋糕嘅朱古力班戟中間👉🏻海鹽焦糖忌廉
。一向都係海鹽焦糖粉絲🙈鍾意既鹹且甜嘅味道
。惟面層厚厚嘅海鹽焦糖醬,有點過甜
。
上機前,不用排隊也可以買到千層蛋糕,實在太幸福啦。