一行三人24/12 中午12時20分落單,落單已問焗飯等幾耐,佢話十分鐘。心諗都ok。全餐廳得三張枱有客,等左半個鐘都未黎問侍應,佢話整緊,餐廳開始full,但枱枱都係得飲品。等了40分鐘即一點正想cancel所有野埋去第二間,侍應先pat低第一個餐,一啲都冇誇張,係pat低。Lunch set 本身有湯家下話冇湯,講一聲就走。見侍應去其他枱話呢樣冇果樣冇,侍應話賣哂。1點10分第二個餐即焗飯到,焗飯係唔熱既。等到1:20分第三個餐都未黎,我地問侍應佢先講冇石頭飯,真係火都黎埋。冇一個侍應願意解決問題,淨係落單落單,個感覺係落左單你就要等。其實餐廳一早知食材唔夠,或廚房人手唔夠可以唔開住或老實講,唔應該一落單就乜都得,之後乜都冇,同呃人冇分別。最後我地唔等第三間餐埋單(90蚊)走,咁既質素真係請我都唔黎。

全餐廳得三張枱有客,
等左半個鐘都未黎問侍應,佢話整緊,
餐廳開始full,但枱枱都係得飲品。
Lunch set 本身有湯家下話冇湯,講一聲就走。
侍應去其他枱話呢樣冇果樣冇,侍應話賣哂。
1點10分第二個餐即焗飯到,焗飯係唔熱既。

2013-12-24