2009-05-14
一向都唔覺佢d野好食,不過就冇諗過咁差.1. 服務 - 同同事兩人, 叫左雞亦蛋面, 凍零茶, 茶走, 波羅包, 最快黎既波羅包都要等十五分鐘, 真係唔明. 最尾黎既雞亦蛋面, 等左半個鐘. 2. 質素 - 有相大家睇, 圖中隻蛋, 我真係懷疑係咪用膠做既sample, 成隻蛋, 包括蛋白, 都係硬膠化 , 個蛋黃就係軟膠. 呢隻蛋真係我呢世仔見過既最差既蛋. 我唔明, 廚房, 同伙記, 見到咁既蛋都夠膽可以羅俾客食. 講完隻蛋, 個面湯係比呢幾日既天氣熱少少, 冇味 個面就真係差差差, 超硬. 所以, 圖中碗面我最終係用黎影相留念冇食過.3. 亂收錢, 以上四樣野, 佢夠膽死收我$53. 雞亦蛋面$17, 凍零茶$15, 茶走$12, 波羅包$3. 我都唔知佢點計數.總結, 我真係諗唔到任何理由會再補襯, 大家亦都唔好迷信老字號.