2018-03-04 95 瀏覽
夜晚8點幾9點唸住搵甜品食,見到以間餐廳冇咩人就入去。一入到門口個女侍應已經面黑黑,冇表情一副唔想做既樣😠同佢講五位,佢夠膽死就咁「隊」個餐牌俾我地,指一指sofa位就算!!我心唸唔緊要喇,以家到到都難請人🙄忍一忍囉。之後佢俾左d餐具我地,有鐵既有膠既。但有膠餐具有d污積所以我唔唸住問佢拎過d鐵既餐具,我叫佢(我好肯定佢一定望到我!)點之佢竟然扮見我唔到😡匿埋左係廚房門口個位!!個下真係嬲左😤,見到成間餐廳連埋佢有3個人,其他個2個都忙緊得佢一個係唔做野兼態度咁差!之後我直頭行左佢匿埋個個位子,問佢拎餐具順便睇下佢做咩!!原來佢係到玩wtapps加撥頭髮。我真係O左嘴!之後佢都係冇拎餐具俾我,而係佢同事拎俾我。。究竟佢公司請佢返黎做咩架?!🤦🏻‍♀️老實講雖然佢食物質素一平,但價錢黎講唔算貴。本身餐廳環境都唔錯,但偏偏員工質素就咁差!今時今日,食物質素未必係最重要,但服務態度反而係最重要既因素令到我會唔會再幫襯一間餐廳!