2021-12-08 2988 瀏覽
小編唔係第一次食盤菜,食過其他盆菜,味道都唔會咁差,當時我仲未成為食評家,今年年頭食過旺角某間餐廳盤菜!味道好好食!今次有人請我入元朗國,間有幾出名。以為有幾高質,真係比埋曬d咁既野比客人!最基本雞,我唔係話要咩走地雞、嘉美雞、最低限度起碼要放得落口咬得到!雞肉孩過擦子膠。咬唔到,真係俾啲咁嘅客人,唔好啦!啲腐竹又冇味,好似求其咁碌兩碌就上碟咁,真係令人唔想食!蘿蔔又苦!蝦又一啲都唔新鮮,我去宜家傢俬買d蝦好過佢!上次食嗰間盆菜新鮮過佢!人哋又乾瑤柱,又有西蘭花,咁大個盆菜,整到咁,執咗都唔可惜!唔明啲人成日話呢間有幾好食!完全唔見得!市區啲盆菜仲好食過佢!直頭可以比零分

直頭可以比零分
外賣自取