E間嘢簡直可以用不知所謂去形容呀話說我地一行6人晏晝好飲茶..坐低叫左8碟點心..點知得左成大半個鍾只係黎左5碟!!跟住我地去催下佢..問下係唔係無啦..佢竟然話無落單!!吓!!唔係掛..同一張單會落D唔落D!!都算啦..就當我地再加單啦..另外再加一個套餐!!個套餐原本有炒牛河同馬拉盏通菜煲..點知落左單成4個字都無聲氣..我地又催佢!!個女人話通菜..焦X菜同X菜(總之差唔多咩都無)我火火地問佢咁你地到底有咩呀!!佢答菜心哎,,都好食架!!我問佢咩炒菜心先!!佢答我白烚囉!!唔係掛呀姐姐!我個餐馬拉盏通菜煲竟然變烚菜心!!跟住我火火地話唔要啦!!個部長走黎問我地點解唔要!!我同個部長講左一次..個部長竟然同我講E度D人個個都傻架!!我幫你跟啦(傻既你地公司又請)..我都同大家講我係要炒牛河啦!!點知黎左O個碟係豬頸肉炒腸炒....唔係掛..牛變豬!!河變腸粉!!我再同個正常既部長投訴..佢竟然答可能廚房無曬牛同河粉先會比ED你!!嘩!!咩你間嘢真係咩都得呀!!搵鬼再去
E間嘢簡直可以用不知所謂去形容呀
2009-07-18