招聘中
$19,000-$21,000
月薪
開頭見呢間嘢好多人推薦,就同朋友一齊去食,食完之後完全唔理解點解你地會有人推薦。員工服務質素零,食物質素零,環境亦都係零。‼️冬天十幾度仲開到個冷氣勁大,間餐廳成個雪櫃咁‼️一入到門口就見到一個戴住黑色口罩嘅男員工,佢安排我地坐喺門口第一張枱,但問題係其實入面仲有好多吉枱,點解要安排客人坐喺門口第一張枱?重點係你地門口第一張枱同個門口係真係好近,之後我地提出要求調位,調完之後發現你地好似張張枱都有個風口位對住,唔明白冬天十幾度點解仲要開到個冷氣咁大?‼️漏單,仲要我地提店員佢先發現‼️之後我地再要求調位,喺調位之前我地落左一次order,調完位之後我同朋友就開始等嘢食,我地等左差唔多半個鐘,心諗點解咁耐都仲未出餐,一問之下先知道原來漏左單,戴住黑色口罩嘅男員工表示因為我地調過枱,所以啱啱嘅order自動取消左,我果陣真係一臉疑惑,自動取消左點解你地唔主動幫客人重新落order?仲要係我地坐左喺到成半個鐘,然後我地主動問員工,你地個黑色口罩員罩先至好施施然咁同我講「係呀,所以而家幫你追緊囉。」一句對唔住或者唔好意思都冇,我唔明你哋係點樣請員工嘅?你地請員工嘅標準係咪有眼耳口鼻就得?之後話因為漏單

‼️冬天十幾度仲開到個冷氣勁大,間餐廳成個雪櫃咁‼️

‼️漏單,仲要我地提店員佢先發現‼️
之後我地再要求調位,喺調位之前我地落左一次order,調完位之後我同朋友就開始等嘢食,我地等左差唔多半個鐘,心諗點解咁耐都仲未出餐,一問之下先知道原來漏左單,戴住黑色口罩嘅男員工表示因為我地調過枱,所以啱啱嘅order自動取消左,我果陣真係一臉疑惑,自動取消左點解你地唔主動幫客人重新落order?仲要係我地坐左喺到成半個鐘,然後我地主動問員工,你地個黑色口罩員罩先至好施施然咁同我講「係呀,所以而家幫你追緊囉。」一句對唔住或者唔好意思都冇,我唔明你哋係點樣請員工嘅?你地請員工嘅標準係咪有眼耳口鼻就得?之後話因為漏單所以比返個九折我地,但係你確認咁樣嘅服務質素係正常嘅?再加上九折尾,即係只係唔洗我地比服務費,而我亦唔覺得你地服務左我地啲乜嘢。

‼️短頭髮女店員唔識講野‼️
最好笑嘅係,你地入面有個短頭髮嘅女店員,一開頭比menu同埋比張單我地埋單嘅時候全程一句都冇出過聲,就咁擺喺枱面企喺到等我地埋單,唔知做乜?想問你地啲員工係發生咩事?唔講以為佢唔識講野,點解一句有禮貌嘅說話都冇同個客講?係唔識講野定係點?個態度差到我唔想同你個店員講野。

‼️食物質素參差‼️
果日叫左個唔知乜野有請今日乜乜,係個芒果芝士蛋糕,百幾蚊唔知食左乜野落肚,東海堂個蛋糕都好食過你地,完全唔明點解你地會有人推薦?

總結一句,不知所謂,冇下次。