2010-03-29 248 瀏覽
不知所謂!! 上星期book場同朋友開bday party, 一早已經去比錢包場. 初初態度幾好, 好有禮貌. 點知party當日, 打來confirm時間一D禮貌都冇, 講明party 3:00-6:00p.m.可以比我地早D去佈置, 竟然打來叫我地3:00p.m.先好上去. 好啦, 講佢知佢應承我地可以早D上去佢先話咁你上來啦. . . 嘩!! 咩態度?! 上到去問下燈可唔可以較, 因為係for 朋友的suprise party. 跟住仲要勁串話"咁你想點?"...都算, 只係想播歌一早講明可以自己帶MP3來, 又係好串咁話你好拎出來啦, 你想播咩? 超冇禮貌. 都算... 我地自行帶左個banner來話我地塊banner質素差, 你理得我o者?! 其實去book場個日有人開bday party, 佢已經同我地講人地整好貴佢地整好平. 但我地自己係出面整仲平過佢講的價錢lor. 即係唔幫襯佢, 就要比佢話... 好過份!! 仲有, 一早講明會借用個琴, 叫佢set個D好似好唔想比我地用咁. 如果係咁一係唔好比人包場or 借用任何儀器啦. 收人$1,500- 都係得燒賣春卷薯條三文治
上到去問下燈可唔可以較, 因為係for 朋友的suprise party. 跟住仲要勁串話"咁你想點?"...都算, 只係想播歌一早講明可以自己帶MP3來, 又係好串咁話你好拎出來啦, 你想播咩? 超冇禮貌. 都算... 我地自行帶左個banner來話我地塊banner質素差, 你理得我o者?! 其實去book場個日有人開bday party, 佢已經同我地講人地整好貴佢地整好平. 但我地自己係出面整仲平過佢講的價錢lor. 即係唔幫襯佢, 就要比佢話... 好過份!! 仲有, 一早講明會借用個琴, 叫佢set個D好似好唔想比我地用咁. 如果係咁一係唔好比人包場or 借用任何儀器啦. 收人$1,500- 都係得燒賣春卷薯條三文治威化餅食, 雖然野飲任飲但未飲晒唔比人添飲lor. 不知所謂, 又冇禮物, 野食又少又難食!! 呢世都唔會再去
慶祝紀念
生日
  • 冇野好食!!