2015-12-09 851 瀏覽
本來book左呢間餐廳,慶祝男朋友生日,因為男朋友想食英國菜,見佢menu好多人都讚佢有傳統英國菜。Book嘅時候,明明講好左預留上層比我。又話幫我book mark係 birthday, 本身問過佢有冇蛋糕,叫我過對面舖買,話同公司,到前一日,我再問有冇出名果個Sticky Toffee Pudding, 佢話lunch賣哂就無,唔會留!點知去到。。。佢比左個樓下近門口位我,都算!佢之前有mention過裝修緊,點知原來係裝修到無哂所有英國特色,變左普通bar跟住坐低睇menu, 根本就換哂老闆廚師,全部英國菜都無哂!出名嘅beef wellington 都無左!Menu 都無左sticky toffee pudding,  即係前一日嘅電話對話根本係呃人!d staff仲好 "醒水", 係我男朋友面前問我係咪要蛋糕!!!!跟住又話樓上有位比我跟住我地決定走,唔食,個staff仲要黑我面!一出門口,我爆喊,本來按排好一切,比呢間野搞到咩心機都無!!大家唔好中伏丫!!
大家唔好中伏丫!!
2015-12-03
慶祝紀念