2017-08-26
幾年無食,估唔到而家啲質素變到咁差!叫左個春卷湯檬粉,下午茶時段,成間餐廳得小貓三四隻,都要等15分鐘先上湯粉。黎到,嘩,湯就多嗱,檬粉又少又碎又淋,都唔知浸左幾耐?啲春卷仲離譜,未試過咁難食嘅春卷,係就係炸到脆卜卜,但裡面嘅菜都唔熟。仲有杯凍檸茶,食到差唔多完先送黎,大佬,沖呢啲最普通嘅飲品洗唔洗等半個鐘?仲要唔係繁忙時間喎。最後都食唔落啲春卷就走人,去埋單先谷氣!點解價錢唔同左嘅?唔通有加一?問佢啦,個阿姐串爆咁掉張單比我同我講:檬粉加$2,凍飲加$5。。。但餐牌明明寫凍飲加$2,點解變左加$5?一問,佢又西面答:假期加$5!嘿嘿,我真係估唔到非紅日嘅星期六佢都當假期囉。。。講真,你要搞咁多魔鬼細節黎加價,不如直接加價或者加一好過啦,鬼鬼祟祟真係令人好反感,仲要態度咁差添!總之我係以後都唔會幫襯佢囉。比錢買難受!