2018-10-29
<<陪着你走=陪着你嘔?>> ash中伏記👎唔係講笑,我真係覺得非一般超一般難食!!呢間其實我想試好耐㗎喇因為你要知道喺天后呢個美食天堂能夠立足嘅都有番咁上下真材實料💪💪💪 我見佢成日都擺個poster出嚟,以為係正嘢喇,膽粗粗走去食!點知真係就中伏啦😅😅😅" 腐竹銀杏芋圓番薯圓"👎👎👎👎👎真係未食過啲咁難食嘅腐竹雞蛋糖水😑😑😑首先我唔明每個媽媽都識整既家常糖水,都可以煲到咁難以置信嘅水嘻嘻 🙄🙄🙄薏米又痴埋一舊舊又冇味,腐竹又煲唔爛...." 薑汁湯圓芋圓蕃薯圓"👎👎👎👎薑汁不過不失,湯圓粗糙...🙄🙄🙄嗰皮搓到岩岩慘惨,凹凹凸凸🤣🤣🤣 最搞笑係佢地個招牌芋圓🙅♀️🙅♀️🙅♀️我真係吳明哪來的自信😂😂😂佢極其量係有顏色嘅粉糰,一啲味道都無,一啲咬口都無🤢🤢🤢
" 腐竹銀杏芋圓番薯圓"👎👎👎👎👎
" 薑汁湯圓芋圓蕃薯圓"👎👎👎👎