2019-03-03
之前外賣甜品另比錢加左芋圓!返到屋企發現佢地無加!已經即刻打電話講話佢地無比!佢地就話留返姓名電話下之去補返比我!我講左話我唔係住個區,可能會好耐之後先去!佢地話會寫低到時我去比返我!咁我今次去到都唔會淨係叫佢地比返芋圓我!我買左兩個甜品,再同佢地講上次無比芋圓,問係咪加返比我?佢地員工好無禮貌態度好差咁話唔知有呢件事!話人人入黎話要加返就加?我話:下!咁我打電話黎個時你地係咁講!佢就話老闆無講低,同埋佢地話如果有呢啲事會有紙寫低,但佢地無見到有紙!我話呢啲係你地既事!我話咁你不如打電話比你老闆或其他同事問下!個無禮貌既女員工就話佢日日都係度!跟本就無聽過電話!又話老闆唔聽電話!咁我話咁我點呀?等到你老闆聽電話呀?我話你唔比返我唔緊要!我會上網講你地收左人錢但唔比足料人!個女員工即刻態度180度變!話咁我比返兩份你!我話:唔洗你比返兩份我!我淨係要返我比左錢個份姐!買個糖水食姐!嬲到我丫!佢唔知唔代表無發生過!仲咁無禮貌!我以後都唔會去!
咁我話咁我點呀?等到你老闆聽電話呀?
我話你唔比返我唔緊要!我會上網講你地收左人錢但唔比足料人!
個女員工即刻態度180度變!話咁我比返兩份你!
我話:唔洗你比返兩份我!我淨係要返我比左錢個份姐!