2020-01-11 106 瀏覽
跟太太行過見到舖面精緻,又有鐘意既,又加上寫既蔥油豬扒飯就入去食,點知中伏,太太叫車仔麵叫咩餸無咩餸,算,嚟到時湯底無味,落辣椒油,唔知係咪我孤陋寡聞,發現原來有辣椒油竟然係唔辣,到我個蔥油豬扒飯,豬扒凍,蔥油無味,飯濕(水太多,臨)最重要既係飯臭(縮咗),同個待應好妹講,佢好叻,第一時間攞左碟飯去倒(可能有經驗),然後就攞張單去刪除我叫既飯,然後將我叫杯野飲(冇味嘅鹹檸七)套餐價錢改回正價,擺番張單係我台面(好似我無叫個個飯既發生),完..... 我隔一陣,再問個妹妹你地有無睇過廚房食物咩一回事,佢答完我跟老闆反映一下,又完.... 完全無道歉意思,呢間野,再睇番之前食評,原來中伏既係唔止我,在此推薦大家唔好食佢嘅餐牌上所寫必食推介「蔥油豬扒飯」完
2020-01-11