2023-06-13 304 瀏覽
行到間鋪已經見到收銀+back kit兩個人係度玩電話 然後齊陰染髮戴眼鏡女職員(收銀)落完單 我禮貌地問佢可唔可以用環保杯 佢一句噠埋黎「唔可以」唔知邊個得罪佢 定係臨收工西西地 態度勁串 好歹都講句唔好意思+解釋??然後俾錢嗰下已經係佢面前講有$5 (芋泥牛乳$35)佢唔理繼續做佢自己既野 之後找完錢就咁將d錢擺檯面?宜家咩態度先 仲要呆左西住面咁望住我手上嗰$5 再噠翻張紫色$10紙係檯面 請問咁大個人識唔識咩叫禮貌? 知唔知自己返緊工?仲有 奶哩d咁容易變 要擺雪櫃係常識?就咁室溫攤係檯面唔知攤左幾耐 宜家好似係夏天?雖然就唔係特別貴既手搖 唔係老奉要「好好態度」請問「基本態度」呢?隔離間士丹里幫襯過 先唔講品質 找錢都會講聲多謝 態度友善有禮貌杯珍珠奶綠味道簡直世界級 成杯藥水咁茶又澀 咁基本既野飲都沖得咁差?宜家態度唔好店面又差野飲份量又一杯踩界一杯明顯唔夠味道又差(冰已經融曬)簡直如標題所見

2023-06-13
5 分鐘 (外賣自取)
$30 (宵夜)