(非會員)
之前買左groupon, 星期六諗住去食, 但我事前唔記得book檯我同男朋友一入到去鋪頭個陣都仲未拎張groupon出黎ge時候, 有個waitress個樣已經好串、好傲慢, 我見到咁大個鋪面得3檯客, 靜到拍烏蠅, 但個waitress見到我地入黎都仲係斯斯然唔理我地, 到我自己主動行埋去同佢講我買左groupon但冇book檯, 佢個態度即刻變得更差, 又係斯斯然行去cashier個位慢慢寫野響張紙上面, 過左一陣佢同事終於行出黎幫手帶我地去坐低. 之後個waitress死咬住唔放, 拎住我張coupon行埋黎用筆圈住佢鋪頭個聯絡電話再間住「必須預約」然後用命令式語氣同我講「記得下次要book檯喎」, 之後問我明唔明白, 我只係望住佢冇答佢任何野, 佢仲要再問我多一次明唔明. 我明白雖然我已經俾左錢但唔記得book檯係我唔岩, 若果個waitress不滿大可以同我講今日full booking叫我下次book左檯先再黎, 唔需要咁夾硬帶我埋位之後再用咁乞人憎ge語氣同我講野. 呢一間野我呢世都唔會再去食, 我寧願蝕左呢$120都唔會再去!!!!!我亦奉勸各位千萬唔好去呢間餐廳,

我亦奉勸各位千萬唔好去呢間餐廳, 就算佢d食物有幾咁好味都好, 員工態度都差到你會食到背脊骨落
2012-07-28