2020-05-11 622 瀏覽
一心見放工放得早,難得見無人排隊,去呢度食個quick dinner。6:45pm坐埋位後已經即刻落單,期間侍應不停來回望我們張枱,奇奇怪怪,到7pm左右幫我們落單的侍應走過來,叫我們再次點食物,原來冇幫我們落單!離哂大譜!再等10分鐘,食物先到,前後已經等了接近半小時!以為食物到了就算,點知 繼 續 有 錯!侍應送來「吉列雞扒定食」,已經除哂口罩準備食,那個忘記落單嘅侍應又過來,又講唔好意思,原來個碟係「吉列豬扒定食」,真係超級嬲!9秒9拎走枱上的「吉列豬扒定食」,見佢轉頭就將那碟「吉列豬扒定食」交俾其他食客,完全無想過其實我們有無食過/有無講嘢飛沫彈過... 終於「吉列雞扒定食」到枱面。<錯上枱的「吉列豬扒定食」,一錯再錯除咗完全無心機食,成餐所有食物都覺得比其他分店差。特別是「吉列豬柳泡菜鍋定食」的豬柳太乾,碗飯唔夠熱。呢個分店仲有一個好差勁的環境,走廊滿佈紙皮箱,亂咁放,甚到阻塞走火門口。總之只能一個字形容 - 差!

<錯上枱的「吉列豬扒定食」,一錯再錯

除咗完全無心機食,成餐所有食物都覺得比其他分店差

總之只能一個字形容 - 差!
2020-05-11