2019-06-11
幾日前用apps book 昨晚6:30, 5人被安排在樓下的又窄又高身bar 檯,又沒冷氣,平時沒見給客人坐的,只是員工在準備刺身位置。中午我打電話去確認檯時有說明有人生日帶cake 及同意切餅費,為何當時不告訴我此安排?最重要係黎到時,女負責人好不悅眼神話"用呢d 特價就係坐呢度架啦" "不嬲都係無得選擇"咁我5個人又有老人家樓下又熱而且張檯無可能share 野食,又唔係食拉面根本無可能坐呢張檯架,老闆叫我考慮下我話唔坐啦,仲叫佢同番apps 講我唔係無show off 係唔想坐呢張檯剛收到apps 話,餐廳當我 no show off, 尋日都同佢地老闆講左,安排咩唔緊要但要通知客人,客人有權選擇可以唔用特價或唔黎,呢間餐廳又想apps 推廣一有人book 又不公平對待用apps 的客人,真係怕怕,生日仲要拎住蛋糕周圍走,感覺好難受,唔通安排廁所或廚房都算係位嗎?