2016-01-26 3892 瀏覽
有amex張食野卡就唔可以唔去d間miso食二人半價餐, 因為半價左就抵食同埋兩個人可以嗌多d野食丫麻! 以前成日去miso食晚餐, 晚飯時間過左7點通常都要等, 所以最好當日5點前打去book定位. 我覺得miso雖然野食係好食, 不過服務唔多掂, d waiter個個行黎行去但成日等三四個經過舉到手軟先有人肯同你落單...每次都叫鍋燒烏冬, 因為個烏冬好彈牙, 個天婦羅蝦冇咩特別, 蛋同肥牛好食, 湯底好多MSG就預左架喇所以豪俾佢啦海鮮鍋反而冇我想像中咁抵食, 一大個煲好多都係菜, 蝦蟹係新鮮既炸蠔好好食, 炸得好脆卜卜但唔覺得太油膩, 個外層薄入面隻蠔好大隻下架, 好食好食我最中意最中意最中意既miso菜式就係d個coconut pudding, 好食到有時我係地間食到好飽都要入去miso淨係食個pudding, 個容器本身就係個椰子bb, 椰子肉係入面係用匙更貼住個殼邊連住椰子肉筆埋d布甸一次過食, 個紅豆雪糕好食好creamy, 食哂之後我通常會繼續食埋d椰子肉, 我覺得d個甜品好健康!

2015-10-08