招聘中
$60-$75
時薪 (面議)
$60-$75
時薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (The LOHAS康城)
資訊:

2023-09-28 214 瀏覽
真係好唔開心☹️ 平日好少係樓下商場食野,康城商場嘅餐廳出晒名,同一品牌開係康城即變成好難食但今晚實在未能自煮,忙碌中就手機落單。 Apps 話準備要15分鐘,差唔多晚上八點都預計佢唔會咁快,半個鐘至去攞,點知都仲未有最後等足一個鐘,由唔餓等到好餓😩 攞到外賣即刻衝上屋企開餐啦,一打開😳 個小食青瓜係一匙羹份量… 雖然我點個(小) 但估唔到係一匙羹跟住我點左個套餐米線,一打開以前有魚蛋、墨魚丸、牛丸各一粒,而家得返一粒牛丸。 連肉片都係得兩片… 豬膶都係兩三塊😵‍💫 另一碗魚腐米線, 得3片魚腐係佢降低咗食物成本,定係因為當我外賣攞得嘅時候已經差唔多九點,佢賣晒啲食材呢?如果佢唔夠食材嘅話,一係就唔好接我個訂單啦 其他雞翼正想係5隻,我估佢都無得少比我我真係等到好肚餓,攞到返屋企嘅呢個份量,其實我一個人都已經食得晒 我食完晒所有嘢之後,仍然好肚餓,好似冇食過 買咗百幾二百蚊譚仔,下次我不如直接落去大家樂買個飯盒好過寫個食評,希望讓各位自行衡量要不要幫襯
真係好唔開心☹️
但今晚實在未能自煮,忙碌中就手機落單。
最後等足一個鐘,由唔餓等到好餓😩

另一碗魚腐米線, 得3片魚腐

如果佢唔夠食材嘅話,一係就唔好接我個訂單啦
其他雞翼正想係5隻,我估佢都無得少比我

我食完晒所有嘢之後,仍然好肚餓,好似冇食過
買咗百幾二百蚊譚仔,下次我不如直接落去大家樂買個飯盒好過

寫個食評,希望讓各位自行衡量要不要幫襯

2023-09-28
60 分鐘 (外賣自取)