<餃餃餃子>🍱涼拌芽菜+chaochao餃子+日式饅魚飯set($88)🍚🔻有埋饅魚飯又有餃子又有前菜🤔價錢都ok嘅。但質素有d一般般la☝️🌸饅魚飯係一碗仔細細地,塊饅魚都幾厚肉,size比手掌短少少✋🏿🌸饅魚表面油亮亮✨旁邊有少許蛋絲墊底裝飾。蘸左燒汁燒,外皮有少少焦香味,但又未至於燒到帶脆🙈過下饅魚癮都ok嘅。🌸下層飯粒用上珍珠米,我喜歡珍珠米肥肥圓圓嘅外型,口感較普通米煙韌有彈性,但依碗飯d米好粘,粘埋一舊舊,不粒粒分明,口感欠佳😰🌸醬汁調味不會過咸,拌飯適合,但醬汁分佈不均,浸底居多,食到最後都有dd咸。#hkeat #hkig #wwhkfood #uhkfood #hkfood #餃餃餃子 #hkfoodie
<餃餃餃子>
🔻
有埋饅魚飯又有餃子又有前菜🤔價錢都ok嘅。
但質素有d一般般la☝️