2021-06-15
晚餐時間行經呢間hunger strike,見到門外好多學生等緊外賣,帶住多人食應該唔會伏既心態行入去,估唔到咁就發現一間性價比超高既中東/印度式小食店!——————————🔸Grilled Pork Neck Tacos 烤豬頸肉墨西哥夾餅 $60朋友特別喜歡這個墨西哥夾餅,煎得香脆可口,豬頸肉不會煎到淋晒無咬口,配合茄汁加薄荷醬,非常清新!裏面還有些半溶芝士和生菜絲,食起來好豐富,正😋😋跟餐還配薯條&汽水,份量啱啱好!🔹Chicken Panini 雞肉壓烤三文治 $60一見到份panini就即刻比佢個份量嚇親,非常大份足料,拎上手仲熱辣辣,明顯係即叫即製!店員亦都好細心切開一半方便食客拎起嚟食,雞肉本身醃過,入味而不乾柴,配合酸酸甜甜的他他醬和茄汁沙律醬,再夾雜生洋蔥絲和生菜,真是超滿足🥰😍另外,這裏的薯條也炸得很好,是我喜歡的粗薯條,外脆內軟的口感,令人一啖接一啖😚
——————————
🔹Chicken Panini 雞肉壓烤三文治 $60