2018-08-10 126 瀏覽
九展冇好野食?咁就錯喇!今日去完九展既outlet,諗住搵下有咩食,就比我發現呢間隱世既拉面店,結果一試難忘。係比較靜同位置較入既呢間武士拉面,裝修風格好有日本感覺,加埋擺設同裝飾 味食都有去左日本feel 。見到餐單 都有幾多既選擇 搞到我同朋友都好猶豫不過撞岩個日吾太多人 有員工會主動比意見! 佢更會提議女士可以試下味道冇咁濃味既款式! 例如蕃茄、鹽味豬骨湯味,而男土可以試下較濃味,例如地獄拉面同醬油豬骨味。最後! 我地既選擇就係地獄拉面同鹽味豬骨拉面。當然! 結果都好滿意,地獄味道唔會只係得個辣字去覆蓋碗面既香味,濃得泥加埋d配料,例如蔥同紫菜,有夠野味呢。至於令一款鹽味豬骨湯底,絕對唔會有過鹹既情況,相反,味道唔會太濃,而且加埋幾塊肉! 一半肥一半瘦既感覺實在太正了! 唔好睇少個隻半熟蛋! 有畫龍點精既效果呢哈哈。唔夠味既可以一試佢供應既辣油、胡椒或者魚油,朋友試左都話有令一番風味。兩個人,加埋兩個小食就岩岩好,我建議大家試下個個芥蜜糖末雞翼,真係幾野味! 幾過引! 呢個配撘可以一試呀! 令外呢個炸雞,有夠香! 有夠脆! 真係爭住食!!!最後加埋杯甘枯味既蜜蜜飲,可以話畫上一個

見到餐單 都有幾多既選擇 搞到我同朋友都好猶豫

最後加埋杯甘枯味既蜜蜜飲,可以話畫上一個句美句號。
2018-08-10