2018-11-29
難得朋友生日,一於去食放題慶祝下!! 之前朋友推介過呢間放題話性價比極高,一直想試好耐喇!食店位於尖沙咀K11附近,很容易找! 一入到去,發現地方很寬敞環境舒適,一d都唔會迫,唔錯唔錯!好!事不宜遲開始落單!餐廳係用wechat掃瞄QR code落單既~非常方便又環保♻️ 而且食物既選擇很多,款式應有盡有。落左單之後就出去揀野飲,又係有好多選擇,最後我揀左比較特別既蘆薈飲品👍🏻上菜速度很快,下單10分鐘後食物便一一送上。首次係前菜,枝豆仲有蒸蛋:之後到刺身~嘩‼︎ 好新鮮啊!仲要塊塊都厚切,我唔客氣喇特別鐘意佢個甜蝦丶帶子同埋北寄貝,好鮮味跟住到壽司~燒左口魚邊好正,黑松露帶子都唔錯,好香!串燒方面,極力推介燒牛舌同明太子燒玉子,不能錯過啊!!而呢一餐最有驚喜嘅係佢嘅炸榴槤,一試難忘最後雪糕揀左我最愛既cookies n cream haagen dazs!! 大滿足!呢間放題真係好高質,有機會一定再encore!!!
跟住到壽司~燒左口魚邊好正,黑松露帶子都唔錯,好香!
串燒方面,極力推介燒牛舌同明太子燒玉子,不能錯過啊!!
而呢一餐最有驚喜嘅係佢嘅炸榴槤,一試難忘
呢間放題真係好高質,有機會一定再encore!!!