想幫襯黃店呢間可以唔洗諗個toast order左之後等左45分鐘都未黎 但明明見到隔離枱既客遲過我黎仲同我叫一模一樣既野已經食緊問先同我講要等半個鐘焗 但就快ok再等到過左1個鐘個陣再問就想hea我話整緊 問仲有等幾耐 就話5分鐘 好啦再過多5分鐘再問就話 有啲野食要整係需時叫佢幫我cancel左佢話唔得已經整緊 即係你整2個鐘我都要繼續等呀?如果要等咁耐其實係咪應該一早同我講定先 咁我就唔洗一直問又等咁耐 茶記食焗飯要等人哋都會主動講啦 呢啲基本野唔記人教掛?仲有最神奇係黎到個toast係一啲都唔熱 凍既(焗咁耐都凍?)題外話:我朋友order左既通粉都係一嚟到食都唔熱麵包上面嘅芝士個啲係一pat野 鯨咗 非常難食 得入邊啲白麵包係擺得落口🤮🤮🤮我係到用左百幾蚊食等左一個鐘既麵包埋單仲要俾錯張六百幾蚊嘅單😱但我同朋友得兩個人叫咗兩個餐都可以俾錯 真係好離譜黃店唔係大晒 真係唔會再有下次 呢間野食真係m記都不如 又貴又難食
想幫襯黃店呢間可以唔洗諗

個toast order左之後等左45分鐘都未黎