餐廳: 滿粥順德粥底海鮮火鍋
資訊:

本來真的無機會來幫親這家小店, 原因是友人見頭幾個食評講到大伏,可是我堅持要試, 心想$198 一位粥底加小量海鮮+ 打邊爐配料, 你仲想有咩要求呀?! 結果一試後, 完全沒有後悔來到這樣海鮮新鮮不在話下, 而且店員會親自來幫你煮海鮮並話你知幾時可以享用。 食完海鮮後, 仲有火鍋配料+ 精華粥底實在是大滿粥的一個晚餐。 絕對誠意推薦!如果你的胃口是黑洞或者你 expect 付了 $198 就想連人地間舖都比你食埋的話,請你千萬不要來! 免得讓三名小員工處理你那鯨魚的胃口 希望大家能幫手支持本土小店🤝
結果一試後, 完全沒有後悔來到這樣
實在是大滿粥的一個晚餐。 絕對誠意推薦!
希望大家能幫手支持本土小店🤝