生日表妹請食飯今年選擇到依間以炸品為主的餐廳.餐廳位置都唔難揾,但餐廳在地庫的要行樓挮落去所以老人定就麻煩D啦!因我地6:30pm已到達餐廳所以唔洗等位,餐廳地方都幾大,枱都多,環境都很好.菜牌內有好多附圖全部睇落都好似好好食咁最後就選擇咗"豐盛套餐(2位用)" HKD299套餐內有:炸蝦--兩件炸豬柳(小)--切開有四小件炸豬扒(小)--切開有四小件忌廉蟹肉餅--1件芝士豬柳卷--一條切開2件炸蝦我表妹個隻有D霉,但我個隻就可以.豬柳及豬扒就麻麻啦豬肉味淡及"鞋",此比其它吉列店差(銀##淋)忌廉蟹肉餅就幾好餅外脆內creamy,忌廉味都好香但就無乜蟹味及蟹肉啦芝士豬柳卷都可以,但因芝士味重所以豬肉味就非常淡,不過比豬柳及豬扒好漬物(大白菜和青瓜)、椰菜絲任食. 漬物好清無乜味,椰菜切得非常好椰菜加入芝麻醬及柚子醋本人非常喜歡麵豉湯及白飯任裝. 麵豉湯係紅色個隻但咸咗D不過湯內有D細細粒的菇仔咁又幾細緻飯有白飯及粗飯(飯內加咗燕麥)咁都好細心因本人覺得粗飯好有口感和炸品一齊食好似無咁油枱上還有一碗芝麻是供客人自行礳碎後加入豬扒醬內的.咁係真係香D另服務值得一讚. 侍應都十分有禮貌,
生日表妹請食飯
今年選擇到依間以炸品為主的餐廳.

菜牌內有好多附圖全部睇落都好似好好食咁

炸豬扒(小)--切開有四小件
忌廉蟹肉餅--1件
芝士豬柳卷--一條切開2件

炸蝦我表妹個隻有D霉
,但我個隻就可以.

另服務值得一讚
. 侍應都十分有禮貌, 每次上菜時都十分詳盡介紹食物又非常細心咁留意枱上的漬物及椰菜絲是否要添加.
雖然此餐廳的主打唔係太出色不過其它的細心都值得再去
豐盛套餐(2位用)
漬物、椰菜絲任食
麵豉湯、白飯任裝