2022-09-27 32 瀏覽
朋友在大角咀返工, 得閒去接放工, 順便啤啤佢二人去食串燒就最好, 可以各自揀自己鍾意嘅食物, 食多或少都好隨意先點個一人餐十串$368:  唐揚雞軟骨, 脆口唔硬, 微辣, 送酒一流🍺雞中翼、外脆內軟, 仍可保留肉汁白鱔, 分量不多, 勝在新鮮, 爽口彈牙😋黑豚蘆筍卷、黑豚五花腩, 豚肉肥肉均勻, 配蘆筍, 我覺得好味D👌極品牛舌心, 唔乾身, 仍然軟滑茄子、翠玉瓜, 必點的, 燒得不乾,正好清清味蕾芝士年榚, 我至愛, 加多一片紫菜, 層次感更多👍🏻汁燒豆腐, 這個汁好配個豆腐, 因為太好味, 所以要encore😍後加了鱈魚乾, 這個原先我對佢無乜興趣, 但見食評有好多人介紹, 就叫一份試下, 依.....焗得每條都好香脆, 正!👏🏻件羊架一上枱我急不及待就揸住黎食, 剛熟, 唔嚡, 食完才發覺原來有刀叉可用的, 下次唔使俾我啦~隨帶一提,我見到舖頭用消毒洗碗碟機,食得分外安心啊!
朋友在大角咀返工, 得閒去接放工, 順便啤啤佢
先點個一人餐十串$368:
唐揚雞軟骨, 脆口唔硬, 微辣, 送酒一流🍺
雞中翼、外脆內軟, 仍可保留肉汁
白鱔, 分量不多, 勝在新鮮, 爽口彈牙😋
極品牛舌心, 唔乾身, 仍然軟滑
茄子、翠玉瓜, 必點的, 燒得不乾,正好清清味蕾
芝士年榚, 我至愛, 加多一片紫菜, 層次感更多👍🏻
隨帶一提,我見到舖頭用消毒洗碗碟機,食得分外安心啊!