2022-02-21 466 瀏覽
嚟過呢間餐廳食過幾次lu..不過老公唔太鐘意,因為呢間餐廳嘅意粉有d似湯意,即係好多汁嚟煲個意粉,然後上枱,食嘅感覺似金寶湯意粉。所以食左1-2次,就冇食佢喇。冇食一排,呢幾日口痕想食西餐,就嚟左食,味道都係咁上下。 不過今次驚喜嘅,因為有花過心思轉下樣/佈置過。有姜濤(咕咰)同我同枱,其他枱都有mirror成員嘅咕咰喺度,好過癮!雖然我唔係鏡粉,但係呢份心思,我要比個like你地服務就唔講喇,因為西餐嚟講,價錢算平,基本服務都有,所以ok啦。餐廳有burger、意大利飯、意粉、小食去order,先比錢,後上菜。今次叫左個燒磨菇蠔意粉,因為想食下蠔,就叫左喇。上到枱,都係湯意,冇令我失望 個蠔幾好味,煎香過咁、冇沙、重蠔味,燒磨菇粒就...菇囉...比汁浸住左個燒磨菇,意粉就彈牙索汁,不錯不錯!整體嚟講,連野飲$63唔錯啦,會再支持小店!
嚟過呢間餐廳食過幾次lu..

冇食一排,呢幾日口痕想食西餐,就嚟左食,味道都係咁上下。

上到枱,都係湯意,冇令我失望

整體嚟講,連野飲$63唔錯啦,會再支持小店!