2019-09-21 680 瀏覽
聽過銅鑼灣本店有好多好評,成日想試下點知比我係佐敦嘅food court巧遇到😀-講下個food court算比較高級,整體野食嘅價位都要$80~位唔算太多,lunch time好多人好多學生,搵位要啲時間🤔-哩間都幾多人叫,特別受學生歡迎👏🏻選擇唔太多,有分刺身丼同類丼-溫泉蛋牛油果吞拿魚腩蓉丼🥚🥑🐟 ($88)牛油果同吞拿魚嘅配搭幾特別,之前聽日本朋友介紹過,牛油果點豉油食落好似三文魚,又真係幾似喎🤫牛油果本身同吞拿魚腩都幾夾,牛油果幾好唔會太生,吞拿魚魚腩亦都幾肥美,油脂分布好好👍🏻但餸同飯嘅比例係一比四,如果可以多返啲牛油果同吞拿魚蓉就更加抵食啦🙈❗️仲有樣好慘嘅嘢,就係我食晒成個飯,先醒起佢擺漏咗隻溫泉蛋,所以識唔到佢嘅溫泉蛋做成點😭-餃子三隻🥟 (+$12)餃子幾好味嘅,不過煎得有少少油,皮唔算特別薄,裏面嘅肉都算幾juicy😀 $12三隻呢個價錢抵晒🤣-整體來講唔算太特別,感覺食返啲普通肉類丼會抵啲,再唔係下次去銅鑼灣本店再識真個味🤭-スーパー丼Express (佐敦)好味度: 6/10抵食度: 5/10回頭度: 5/10

溫泉蛋牛油果吞拿魚腩蓉丼🥚🥑🐟 ($88)

溫泉蛋牛油果吞拿魚腩蓉丼

餃子三隻🥟 (+$12)
餃子

スーパー丼Express (佐敦)
好味度: 6/10
抵食度: 5/10
回頭度: 5/10
15 分鐘 (堂食)