餐廳: 堤岸酒吧及餐廳
資訊:

2024-09-09 3125 瀏覽
有日見到好吸引價錢嘅半自助餐(星期六日公假)$288 原來呢個價唔包main course$358 呢個先包main course其實佢嘅半自助餐吧就唔係話好多野食所以要食飽點都係要叫個main course餐廳畢竟位於尖沙嘴的酒店所以環境係幾唔錯嘅~如果夠早book(因為都好full), 坐到窗口位仲可以觀望尖沙咀海景添~原來佢個menu有幾款,唔同week會轉款今次同朋友叫咗兩個main course,羊扒同牛扒比較失望是個牛扒,因為佢仲要另加$60叫了5成熟但出到嚟7成熟,仲要鹽太重手,都幾咸...咁餐廳都幾好,同佢講返佢都肯整多次,可惜第二次嘅質素都係咁上下😅其實個牛扒肉味都OK嘅,但煮得就真係麻麻第二次佢都細心將個汁另上,但唔明點解塊扒要落鹽咁重手反而個羊扒都唔錯,即都算腍,不過有d位少少生咗D半自助餐bar呢~我覺得真係唔可以同自助餐比,真係少好多野食咁沙律幾新鮮而且都有幾多款式同醬汁揀Pizza幾好食,尤其岩岩出爐果d甜品就cheese cake, 楊枝甘露, 奶凍都OK, 其他cake就麻麻地啦~仲有Haagen-Dazs雪糕~飲品都只係coffee n tea同檸檬r
有日見到好吸引價錢嘅半自助餐
(星期六日公假)
$288 原來呢個價唔包main course
$358 呢個先包main course
其實佢嘅半自助餐吧就唔係話好多野食
所以要食飽點都係要叫個main course

餐廳畢竟位於尖沙嘴的酒店
所以環境係幾唔錯嘅~

原來佢個menu有幾款,唔同week會轉款
今次同朋友叫咗兩個main course,羊扒同牛扒
比較失望是個牛扒,因為佢仲要另加$60
叫了5成熟但出到嚟7成熟,仲要鹽太重手,都幾咸...

其實個牛扒肉味都OK嘅,但煮得就真係麻麻
燒牛扒

第二次佢都細心將個汁另上,但唔明點解塊扒要落鹽咁重手

反而個羊扒都唔錯,即都算腍,不過有d位少少生咗D
燒羊扒

自助餐bar呢~我覺得真係唔可以同自助餐比,真係少好多野食
咁沙律幾新鮮而且都有幾多款式同醬汁揀
自助吧沙律

Pizza幾好食,尤其岩岩出爐果d

自助吧pizza

自助吧甜品