2017-12-17 134 瀏覽
放工後約咗朋友去吹水,路經呢一間位於城市中心嘅越南餐廳,地點好就腳,一於去試吓啦!*因為係平日嘅關係等候嘅人唔多,入到去亦唔多人可以揀位,環境裝修都比較vintage😄*青檸梳打好解喝,其實即係雪碧加青檸😂小食拼盤有雞翼、豬扒、米紙卷同埋青芒沙律。首先,雞翼嘅炸粉非常厚,食完可能會生飛滋😂😂😂而豬扒炸完後都唔會話好乾身,不過佢就唔係香茅豬扒,但味道都唔錯👌🏻*佢嘅米紙卷,好難咬開,咬到中途裏面嘅餡料都飛晒出嚟🙈食得唔係幾方便,而佢嘅青芒沙律都幾酸下。味道方面全部都不過不失。*一黎到已經係咁嘅樣,擺得都真係幾醜樣🙈味道方面係好味,好香嘅蛋黃味,而且蝦亦都炸得好香口!心血來潮好想食炒飯,不過呢個炒飯就麻麻哋,冇乜特別🙈冇記錯價錢都唔係特別平。*另外我哋仲叫咗雞絲河粉,雞絲份量都幾多而且味道都唔錯!*總括而言,味道方面不過不失啦,要我再特登去食就未必,不過有機會都可以再試吓嘅😬

青檸梳打好解喝,其實即係雪碧加青檸😂

另外我哋仲叫咗雞絲河粉,雞絲份量都幾多而且味道都唔錯!