2022-05-26
好幾次經過見到呢間BYOB都想試,今次終於有機會同朋友一齊去試!由於我哋去嗰日落大雨,所以入邊冇乜人,唔需要排隊直接有位~店內裝修行簡約風,位置比較疏落,都坐得幾舒服🦦平時得閒同朋友過嚟叫杯咖啡吹吓水都係一個唔錯嘅選擇💜我同我朋友分別叫咗個pasta share~~-蕃茄忌廉蟹肉闊條麵 $95蕃茄味好出,識落清新唔會油膩。蟹肉都比多好多,好足 料,成碗份量超級多,食咗好耐都仲有!呢個價錢來講真係幾抵食,但整體唔算特別有驚喜。-北海道帆立貝明太子意粉 $100有兩粒大大粒嘅帆立貝,而且係煎過嘅所以口感更加好!帆立貝非常新鮮,令人滿足,加分!!同闊條麵一樣份量十足,絕對食得飽。唯一美中不足嘅係佢哋加咗青椒,青椒味都彼明顯,(討厭青椒嘅本人表示傷心)下次一定會走青椒!!
我同我朋友分別叫咗個pasta share~~
蕃茄忌廉蟹肉闊條麵 $95
北海道帆立貝明太子意粉 $100