2017-10-07
星期六晚同男朋友兩口子,突然牛魔王病發作好想食牛肉!經過聯和墟呢間牛涮鍋,就決定入去試吓!我哋揀咗第二級嘅美國上級進口牛肉放題$188/位,另加一服務費,任食90分鐘。呢個餐包括左兩款牛肉,豚肉同雞肉粒單任叫,其他蔬菜及配料就可以去自助吧枱自取。一入座,餐廳已經會提供好一碟牛同一碟豚肉加雞合併迫你食,哈哈,呢款上級牛肉尚算唔錯入口都有牛味,但豚肉同雞肉就差左d 喇,豚肉完全無味,雞肉就鞋鞋地。而自助吧枱嘅食物就唔算太多選擇,其中最出色嘅就係日本豆腐,同唐山菜都係幾新鮮嘅。我哋最後只係食咗兩碟牛肉,因為柯達第三碟嘅時候,等左30分鐘都無嚟,中途已經問經理追單,但追追下又無咗蹤影,最後到埋單都無嚟過🙈呢個餐仲有蜜瓜乳酪雪糕同牛奶雪糕任食,但個蜜瓜乳酪雪糕一吱出嚟就已經好水,一大pat 咁,完全唔咁食🤦🏻♀️總括嚟講,只係醫飽肚嘅一餐。
總括嚟講,只係醫飽肚嘅一餐。