2020-11-01 1216 瀏覽
價錢係fair 不過可以有更好嘅選擇午餐來講嘅廚師發板我覺得都算係抵嘅因為有16件 set, $5xx左右不過整體嘅感覺有幾樣野餐廳可以改善下1: 壽司師傅喺料理嘅時候不停同客人講嘢傾偈,啲壽司切到一半又擺低跟住傾偈跟住之後先再繼續整咁我覺得好似有少少唔係太好啦,傾偈冇問題嘅不過整到一半咁樣好似有啲唔pro2: 壽司師傅喺每次上 壽司都唔會清潔隻碟咁有時會導致之前嘅一啲醬汁呢都會影響到新嗰件壽司嘅味道咁呢樣野就扣分 因為你喺日本或者係其他日本餐廳食呢都好少會咁3: 整體來講唔會話好飽嘅咁我覺得男仔就未必夠飽 同埋午餐嘅手卷款式呢我就覺得單調咗少少 咁不過呢樣嘢都好主觀整體來講我覺得係可以一試啦因為價錢都fair但係就唔好期望太高不過呢就一定唔會係好差嘅感覺
價錢係fair 不過可以有更好嘅選擇

不過整體嘅感覺有幾樣野餐廳可以改善下