2022-10-05
呢間係唯一一間令到我有衝動去寫食評既餐廳第一點。預約安排我覺得幾好唔錯方便,可以用WhatsApp職員態度良好有問有答預約時間嘅一個鐘前仲會打電話嚟confirm第二點。服務態度後尾先知道原來outside係自助服務佢一早擺好晒啲嘢俾我哋只係我哋要擰轉身去攞我覺得都OK冇問題嘅比完錢知道唔使加一都覺得合理雖然冇遇到之前其他OpenRice嘅評價咁差嘅服務態度,但我個人而言覺得職員比較冷淡好似有種吾優做唔想理我哋嘅態度咁,其中就落錯單,錯既野飲吾收我地錢,再比番杯正確既,安排合理,但態度上真係有種(唔收你錢快啲走,唔好阻住嘅感覺),可能當時係晚餐時間比較忙Anyway整體而言係無hard feeling嘅第三點。食物質素同價錢真心係幾好食,咖啡都好飲,Presentation好好唯一令到我覺得比較安慰嘅就係佢食物同咖啡嘅味道但可能我哋係outside 全部都係紙盒紙兜紙杯冇乜食慾,縱使仲想試吓其他唔同嘅食物,但對住紙嘅餐具真係打消咗個念頭至於全晚唯一嘅負評就係我覺得份量有啲對唔住佢嘅價錢,真係好少啤酒$68竟然係咖啡杯嘅size😂食物更加吾洗講對女仔而言我都覺得爭啲如果黎食下午茶同lun
第一點。預約安排
我覺得幾好唔錯方便,可以用WhatsApp
職員態度良好有問有答
預約時間嘅一個鐘前仲會打電話嚟confirm
第二點。服務態度
後尾先知道原來outside係自助服務
比完錢知道唔使加一都覺得合理
Anyway整體而言係無hard feeling嘅
第三點。食物質素同價錢
真心係幾好食,咖啡都好飲,Presentation好好
唯一令到我覺得比較安慰嘅就係佢食物同咖啡嘅味道
但可能我哋係outside 全部都係紙盒紙兜紙杯
冇乜食慾,縱使仲想試吓其他唔同嘅食物,
但對住紙嘅餐具真係打消咗個念頭
啤酒$68竟然係咖啡杯嘅size😂
食物更加吾洗講
對女仔而言我都覺得爭啲
如果黎食下午茶同lunch我覺得都唔錯
Dinner就可一不可再。