2007-01-01 37 瀏覽
上星期六, 同家人去左君怡閣食晚飯, 覺得同傳說中嘅一模一樣, 都係不過不失啦. 佢地服務唔錯, 食物有好食, 有普通. 果晚有人擺酒, 但係晚飯客點嘅食物, 都算上得幾快, 無受影響. 幾ok! 我地好想食佢嘅招牌"糯米"釀"乳豬", 可惜無預訂, 所以無得食. 經理介紹左個"冬菇支竹炆斑頭腩", 非常唔錯, 又唔算貴. overall, 食物都幾滿意. 我淨係想complain個紅燒蟹肉大生翅". d 蟹肉, 我地懷疑係罐頭, 點解呢? 因為真係好"鞋"! 佢又唔係話唔新鮮喎, 總之鞋烚烚咁, 真係唔多掂.四個大人加一個小朋友, 埋單食左大約$1150 (因為信用卡有九折). 叫做又係魚, 又食翅, 都唔算貴啦!