2017-01-12 2828 瀏覽
環境空間都幾大,但是抽油煙不足,都幾大陣油煙味上枱會有蝦同牛 豬選一個,選了這牛同豬,上枱有乾冰好靚甘,但其實不好食,完全沒特別,而已太肥一盤牛肉,全部都好薄切,得中間個款幾好食,肥牛太肥,牛肉粒太靭了,牛舌幾厚但係吾好食,羊架就正常無乜騷味,都幾淋雞翼有好多味,但其實每隻味都無乜分別,雞軟骨沒有調味,加左鹽先好食,雞腎好爽口都ok嘅其他豬肉雞肉都不值一提,不好味都有幾款海鮮選擇,帶子燒完超小隻,食左好似無食甘,蝦系大但肉系梅嘅,最好就系青口喇,大隻同都幾有鮮味嘅三文魚無魚味,八爪魚好靭,而且螺肉好腥!!不好食, 北寄貝同甜蝦都正常嘅最後過左時間都無馬上趕我們走係幾好嘅,但係尼種價錢尼種質素真係,性價比好低,不會再考慮來食囉
環境空間都幾大,但是抽油煙不足,都幾大陣油煙味
其他豬肉雞肉都不值一提,不好味