2017-11-22 1070 瀏覽
最近見黃埔新開咗間jolibee 就同朋友一齊去試吓新野 舖頭幾大幾光幾舒服 我地叫左個歡樂套餐A 份量算係比四個人食啦 有四杯飲品 四份小食 兩份意粉套餐亦有六件炸雞 (三件雞胸同三件雞脾)佢既雞都炸得唔錯 肉質好嫩滑,炸雞好鬆脆同埋好入味😋加左佢個炸雞汁會更惹味😋但呢一間分店就冇比手套🤔套餐仲有兩份肉醬意粉 意粉嘅醬幾好味 蕃茄味都好濃 同肉腸既味道好夾😋 值得一試另外小食我地就叫左兩份薯蓉一份牛油粟米同埋一份薯條佢既薯條炸得比mcdonald好 幼身得黎又有足夠份量既薯係入面仔 味道不錯薯蓉嘅汁比kfc嘅多 好好食😋牛油粟米就冇咩特別 不過不咁啦整體嚟講係幾好食嘅 但佢嘅份量就真係細咗啲 食完都唔係太飽 想食多啲份量嘅朋友可以諗下其他配搭🤔

炸雞薯條

套餐亦有六件炸雞 (三件雞胸同三件雞脾)
肉醬意粉

另外小食我地就叫左兩份薯蓉一份牛油粟米同埋一份薯條