2021-04-25
終於食到Pizza 啦🤣🤣,仲做緊promo 嘅灣仔Primo。食左Margherita Pizza,熱辣辣當然係好味,但覺得比較淡,茄醬都又唔夠濃,但加左芝士粉之後就好啲。仲有mixed seafood gambas 西班牙辣蒜香雜錦海鮮汁Linguine,同Pizza一樣,都係比較淡,蝦仁無乜蝦味,魚肉魷魚青口都有鮮味,但到打呢個post 先知道係辣蒜香,完全唔覺得辣,食到最尾先有蒜香。反而最似樣嘅係個沙律,Avocado and shrimp salad ,蝦有鮮味,加埋有少少wasabi 沙律醬嘅牛油果,creamy,好味。另外個Gin tonic 又靚又清新👍🏼,但個house lager 就淡左啲。八折後加一埋單400,就真係唔貴嘅。
八折後加一埋單400,就真係唔貴嘅。