(非會員)
2006-04-03 1 瀏覽
前個星期幾去始創(係平日來既), 剛剛係留下睇電話,心大心細下, 不如食住諗... 就去成日都要排長龍既壽司店睇下, 男朋友話要等就一定走, 好, 就去博下, 又好好彩, 有位即入!!首先我地聞到一d海水味, 唔知係咩來架, 不過都好似幾香, 是日佢有推介唔知咩凍蟹, 咁咪試下啦, 都係$78(o者), 結果唔錯, ok 好味, 不過就食得好論盡囉, 食緊時, 佢地突然開咪講左什麼廚師推介, 我同男友即時眼望眼, 都未有反應, 就不停聽到d人係度叫自己檯號, 下, 咩要咁玩架, 鄉下妹唔知添, 咁, 我咪係咁裝下人地叫左咩囉, 好似係什麼牛油果軟殼蟹卷, 好彩, 我唔食既, haha!! 不過睇番價錢牌, 都冇平既, 男友話廚師推介, 唔係平比你呀, ok 明白晒!!是日食左5-6碟壽司, 一隻蟹, 海膽壽司, 海螺刺身2隻..食食下, 我地聞唔到d海水味, 可能係食左隻蟹, 蓋左d味lu, 食了$220左右, 算ok了!!p.s. 後來才發現是和魚一丁同一集團的

p.s. 後來才發現是和魚一丁同一集團的