餐廳:
資訊:

2023-09-29 473 瀏覽
🍛🇨🇷. 📍Sheung Wan覺得中上環lunch嚟講 $100 內 呢個質素都唔錯呢!覺得3個主菜都好食!特別係Pad Thai!乾濕程度剛好,味道都好鬼正!仲有啲咸蛋黃碎,食到時會攻一攻擊我既心🦵🏽肉就正路啦!青咖喱飯都推介!如果辣d就好!辣度有啲平和( ´~`)Lunch set 可以加$15 要個青木瓜沙律,本身都幾鍾意食青木瓜沙律,但呢度係另一回事,都幾淡,仲好細碟細碟既仲有個加$38既芒果糯米飯🥭 味道唔錯,但迷你得誇張haha (  ・᷄֊・᷅ )跟餐叫左奶茶,佢menu無寫係泰奶,都有少少怕! 好彩!係真係泰奶!好飲!!擊 (上環)📍上環文咸東街40號地舖#擊 #上環美食
🍛🇨🇷. 📍Sheung Wan

覺得中上環lunch嚟講 $100 內 呢個質素都唔錯呢!

青咖喱飯都推介!如果辣d就好!辣度有啲平和( ´~`)

擊 (上環)
📍上環文咸東街40號地舖