2020-07-30 736 瀏覽
呢間平日只有石燒牛扒食,想不到而家外賣有其他嘢食——————而家全日唔比堂食,為有外賣返屋企食,以前堂食只得石燒牛扒,想不到現在做外賣有其他嘢死,而且味道不錯,而且仲好抵食⋯⋯平日我買外賣一定放回碟上吃,因為我唔鍾意用外賣盒食,但呢到既飯盒包裝咁靚,所以今日就咁用個飯盒食都一樣咁好味😋———————🐂牛扒飯配菜有沙津、蛋、椰菜、菇、飯和意粉牛扒平日堂食可自行烹製熟的程度,而家外賣無辦法,雖然有小小分別,但也確實也是不錯,牛扒大件軟熟,牛扒下面仲有意粉,認真抵食又好味道⋯⋯😋😋——————-🐷🐔三層肉配雞扒飯配有洋蔥🧅粉絲、沙律菜、三層肉爽口好味又有口感、雞扒也不錯,大大盒飯配上醬汁又軟熟又滋味,我就鍾意加小小wasabe係飯到食,食落有點像食壽司🍣的感覺⋯⋯🥳———————-🍜肉絲炒麵口感帶煙靭的麵,有肉絲、洋蔥🧅、紫菜、椰菜絲.......等等😋😋——————-🐟鰻魚青瓜蟹柳紫菜卷咬落又脆又奭的卷,有青瓜的爽甜,有鰻魚的醬甜,又有蟹柳的鮮甜,飯有口感⋯⋯😋😋🍣甜腐皮壽司腐皮健康,飯軟熟有口感⋯⋯——————-想不到這間店鋪原本只有牛扒吃,現時做外賣其他食物的飯盒也不錯⋯⋯——————
呢間平日只有石燒牛扒食,想不到而家外賣有其他嘢食

——————

———————
🐂牛扒飯
配菜有沙津、蛋、椰菜、菇、飯和意粉

🐷🐔三層肉配雞扒飯

———————-
🍜肉絲炒麵

🐟鰻魚青瓜蟹柳紫菜卷
🍣甜腐皮壽司
腐皮健康,飯軟熟有口感⋯⋯

——————
開心🥳⋯⋯簡單