2022-01-09
..▪️意大利巴馬火腿多士 $78 • 7/10(芝士、巴馬火腿、黑松露、芝麻葉)上菜嘅時候仲以為送錯咗,唸住有Parma Ham,仲以為係冷盤🤣🤣感覺好新鮮,原來可以用呢個形式呈現~勁多芝士,仲係處於溶化中嘅狀態,每食一啖都有拉芝效果🤩不過食咗半件已經好滯🤣🤰🏻..▪️煎厚切鵝肝多士伴黑醋士多啤梨果醬 $108 • 8/10係鵝肝🤩🤩 加少少士多啤梨果醬喺面,感覺都幾fresh!多士就同平時嘅toast完全唔同,竟然用咗丹麥多士!!男朋友好buy,我就鍾意平時嘅toast配鵝肝多啲~感覺好似match啲😬..▪️松露油浸北海道半熟帆立貝伴卡邦尼意粉 $168 • 9/10帆立貝都幾大粒,真係做到半熟👅麵身有別於一般食開嘅,軟硬到適中。Carbonara嘅汁夠濃郁,好creamy!!食哂成個麵都唔會覺得太漏,或者有太滯嘅感覺👍🏼..▪️蒜香丹麥多士(3pcs) $30 • 8/10好大件,好足料,每片多士都有好多杏仁片,蒜香、牛油味好出,多士嘅texture好鬆軟,好好食👍🏼..▪️芝士焗蟹肉蟹蓋大啡菇 $118 • 4/10芝士好足料,蟹肉嘅份量可以再多啲!!略嫌啡菇冇咩水份~~..▪️牛油蜜糖
▪️意大利巴馬火腿多士 $78 • 7/10
(芝士、巴馬火腿、黑松露、芝麻葉)
上菜嘅時候仲以為送錯咗,
唸住有Parma Ham,仲以為係冷盤🤣🤣
感覺好新鮮,原來可以用呢個形式呈現~
勁多芝士,仲係處於溶化中嘅狀態,
每食一啖都有拉芝效果🤩
不過食咗半件已經好滯🤣🤰🏻
男朋友好buy,我就鍾意平時嘅toast配鵝肝多啲~
感覺好似match啲😬
帆立貝都幾大粒,真係做到半熟👅
麵身有別於一般食開嘅,軟硬到適中。
Carbonara嘅汁夠濃郁,好creamy!!
食哂成個麵都唔會覺得太漏,或者有太滯嘅感覺👍🏼
▪️蒜香丹麥多士(3pcs) $30 • 8/10
好大件,好足料,每片多士都有好多杏仁片,
蒜香、牛油味好出,多士嘅texture好鬆軟,好好食👍🏼
▪️芝士焗蟹肉蟹蓋大啡菇 $118 • 4/10
芝士好足料,蟹肉嘅份量可以再多啲!!
略嫌啡菇冇咩水份~~
▪️牛油蜜糖雞翼(4pcs) $58 • 5/10
冇咩牛油味,超多蜜糖🍯 不過不失~