2019-08-22 2409 瀏覽
突如其來想食燒肉,聽聞德興嘅評價都幾好, 價錢大概都係$250-300左右(未加一),一於去試下。呢度食燒肉除左有order紙之外,亦有一個拎野食既位置,有日式螺肉,沙律,流心蛋,凍蝦,以及一啲打邊爐嘅食物等等。呢度飲品種類都幾多,而且亦都有啲係唔凍嘅,方便一啲唔飲凍嘢嘅客人呢度嘅燒肉放題有兩款menu,一款比較平,另一款比較貴就有埋海鮮。我哋揀咗有埋海鮮嗰款,不過order完之後先知道原來海鮮只係得一次,唔係任食, 咁大家可以考慮一下值唔值得加。海鮮新鮮程度正正常常,唔係好好亦都唔係好差。放題會有一盤刺身,同樣地亦唔係任食,只係一次,刺身都幾厚切,唔錯,食得過。至於肉類都不過不失,有一兩款牛我哋係特別鍾意,其他都一般般,不過食過和牛燒肉真係番唔到轉頭,然而一分錢一分貨都明白嘅,所以都係用返普通燒肉既準則去評分。食食下有一段小插曲,話說我去拎唔凍嘅飲品返嚟,一打開就噴曬出嚟,搞到好狼狽,而侍應知道咗我呢個情況之後,就好快拎咗大量乾&濕紙巾畀我,又同我解釋可能係有人整跌咗,然後放返上去搞到咁樣,我覺得佢哋嘅服務都好殷勤,絕對係加分位