2019-04-08 1498 瀏覽
今天好想食日本嘢,係呢度搵搵搵⋯⋯搵咗呢間串燒!其實一向我都鐘意食串燒,加上呢間仲有幾款麵,飯揀,因女友成日好怕淨係食串燒會唔夠飽😝 再加上,全部都係好評!連ok評都無👍🏼 六點幾到咗,好彩唔洗等位😁 坐下✔️✔️✔️⋯⋯揀咗十樣串燒⋯⋯睇到已經好想食😁 店舖唔算大,但都坐得舒服,又乾淨,唔錯😊👍🏼今次我寫得比較懶⋯⋯叫咗啲咩,請睇相😅大部份都幾滿意,未去到勁好味,但好味嘅😋😋 唯一係個羊,無咗羊嘅羶味就唔係幾得,所以下次應該唔會叫😝 但本人覺得金菇牛肉卷同鵝肝多士都好正! 雖然未係好香味嘅鵝肝,但整得好適中,連塊多士嘅脆度恰到好處😋😋👍🏼 食完啲串燒,都未係好夠,加多一個韓式泡菜牛肉片辣芝士麵,賣相唔錯,食落就ok啦,唔係好辣,亦無芝士味,但料好足兼幾好味😋

六點幾到咗,好彩唔洗等位😁

今次我寫得比較懶⋯⋯叫咗啲咩,請睇相😅
金菇肥牛卷($26),鵝肝多士($48),燒茄子($42)
汁燒牛柳串($38);  椒鹽燒雞中翼($32);  辣虎皮尖椒($12); 鹽燒蘆筍 ($26); 汁燒白蘑菇 ($12);  燒菠蘿($16);  羊肉串$28)

韓式泡菜牛肉片辣芝士麵
2019-04-06