2009-07-14 19 瀏覽
我係住開天后個頭既.個到都有好多食野既地方琴晚同屋企人諗住落街食野.諗住好耐冇入過大坑啦.就入左去行下.睇下有咩野可以食.行下行下我就見到一條好黑既街到有一間鋪頭好光啦.我同屋企人好好奇啦波.諗住行過去睇下啦見到個鋪頭名叫魔手覺得好得意.咁睇落去又好似幾好味咁.雖然間鋪係細.同其他鋪頭比起冇咁大.旦係我覺得果個氣氛都真係幾舒服嫁!我地3個人叫左1個set dinner,一個滑旦beef飯同埋一個旦捲.仲有日本個d湯飲.吾係講笑.我平時去食日本野一定吾會飲果個湯!因為我之前試過飲過,結果返屋企渴到死!!旦係佢地話個湯幾好飲.d野又幾好食.米諗住試下囉~點知.真係同其他湯吾同.飲落去既感覺吾係味精湯黎個晚返到屋企都冇飲過水(姐係個種口渴既感覺)致於果個set dinner同飯.都真係吾錯!果個旦捲係因為見到d圖片好得意.好似棋咁.so我地決定叫左個啦!果個味道真係幾特別.好小日本鋪頭到食到總結:雖然等既時間係比較耐.旦係我覺得係值得既.我一定會再去食過
我係住開天后個頭既.
個到都有好多食野既地方
琴晚同屋企人諗住落街食野.
諗住好耐冇入過大坑啦.就入左去行下.睇下有咩野可以食.
行下行下我就見到一條好黑既街到有一間鋪頭好光啦.
我同屋企人好好奇啦波.諗住行過去睇下啦

見到個鋪頭名叫魔手覺得好得意.咁睇落去又好似幾好味咁.
吾係講笑.我平時去食日本野一定吾會飲果個湯!
因為我之前試過飲過,結果返屋企渴到死!!
旦係佢地話個湯幾好飲.d野又幾好食.米諗住試下囉~
點知.真係同其他湯吾同.飲落去既感覺吾係味精湯黎
個晚返到屋企都冇飲過水(姐係個種口渴既感覺)
致於果個set dinner同飯.都真係吾錯!

果個味道真係幾特別.好小日本鋪頭到食到

2009-07-13