2010-04-17
約左女朋友係大圍一齊去食早餐, 本身諗住去一間連鎖日式牛肉飯專門店食, 但點知暫時未推出我地想食既野, 行出個商場就見到依間茶餐廳, 見到個menu覺得應該唔太差, 所以就走入去試試鋪頭裡面張張檯都有人, 卡位又full左, 唯有搭檯. menu上既野食都不外乎係西式扒餐又或者係中式粉麵.我叫左一個雞扒火腿煎蛋多士餐飲熱奶茶, 女朋友就要左個魚柳炒蛋沙律多士餐飲熱horlick 過左無耐d野食就黎左, 都算快手 雞扒火腿煎蛋多士 - 雞扒都算幾大塊,煎得幾香口 最窩心係伴碟既茄汁豆! 無諗過會有! 整體上都幾好味 再嘆埋杯奶茶, 正 魚柳炒蛋沙律多士 - 魚柳細塊左少少, 但幾有魚既味道, 而唔係平時係街外食到個d靠沙律醬味個d無味魚柳 炒蛋甜甜地幾好食! 女朋友叫我補充下個horlick沖得麻麻..而且有d野係面度浮浮下, 唔知係唔係正常20蚊一個早餐, 有咁既水準都算有返咁上下啦!
過左無耐d野食就黎左, 都算快手
20蚊一個早餐, 有咁既水準都算有返咁上下啦!